Lof Culinair
IT'S ALL ABOUT FOOD
 

over ons

Wie is Lof Culinair?
Lof culinair bestaat uit een groep foody's en kitchen pro's die zich wil onderscheiden in de wereld van thuis dineren. Dit doen wij door ons te richten op meer variatie qua gerechten, kwalitatieve bezorging en door te luisteren naar u als klant. Wij geloven dat deze 3 basis ingrediënten in harmonie samen zullen komen om u een fijne maaltijdbeleving te kunnen geven.


Onze keuken
Naast dat wij u een goed en eerlijk product willen geven, vinden wij koken natuurlijk ook geweldig. Daarom proberen wij voor zover dat kan alles zelf te produceren in onze keuken. Denk hierbij aan de sauzen die overal bij komen, het zelf malen van het vlees voor de juiste verhouding van onze beefburgers, de taarten en gebak, én draaien wij ons eigen ijs.
Tevens zullen wij, om u variatie aan te kunnen blijven bieden en stiekem, omdat wij het leuk vinden. Het menu om de 3 maanden te veranderen. Hierbij gaan de 10 minst bestelde gerechten uit het take away menu en komen daarvoor 10 nieuwe gerechten voor in de plaats.
Allergieën en dieetwensen


Het is voor ons helaas niet mogelijk om onze gehele kaart op maat te maken voor speciale allergieën of dieetwensen. Echter willen wij u onze keuken zeker niet ontnemen. Heeft u een allergie of dieetwens? Plaats dan een bestelling een dag van tevoren via de telefoon of per mail, en wij zorgen dat u kunt genieten van de op uw wensen aangepaste gerechten.

  
E-mailen
Bellen
Info